Špagety s fazolkami

Když se člověku nechce vařit :)

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mražené fazolky
  • 1 cibule
  • svazek oregana (čerstvého)
  • provensálské koření
  • kečup
  • 2 vejce

Postup

1

Fazolky chvilku povaříme v mírně osolené vodě.

2

Cibuli nakrájíme a na oleji osmažíme. Poté k ní přisypeme fazolky a opékáme.

3

Oregano nakrájíme na větší kousky nebo natrháme a vhodíme na pánev ke směsi. Dochutíme provensálským kořením.

4

Poté směs zalijeme 2 vejci. Vmícháme ke špagetám spolu s jednou lžící kečupu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veganský cheesecake s kokosem, čokoládou a mandlemi

Nejlepší domácí karamel

Koláč Caprese

Kořeněný lilek po čínsku

Jednoduché bramborové placky plněné zeleninou a žampiony

Paleo bublanina

Jednoduchý nepečený dort s nadýchaným kokosovým krémem

Bramborový salát s majonézou z červené čočky

Celozrnné špagety se zeleninou a ricottou

Kuřecí paličky v medovo-česnekové marinádě se zázvorem

Celozrnné sušenky s vlašskými ořechy

Cuketové pizza kolečka