Špagety s pestem a ricottou

Rychlý a jednoduchý recept na špagety se vždycky hodně hodí, sice tento recept moc nelahodí oku ,ale je to vynikající dobrota, navíc tohle zvládnete i poslepu,je to spíše takové smíchání surovin než složitý recept :)

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience pro dvě osoby:

  • špagety
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • cca 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
  • 4 polévkové lžíce ricotty
  • 5 polévkových lžic buď čerstvých nakrájených rajčat nebo konzervovaných
  • 5 ks sušených rajčat, nakrájených na menší kousky v oleji

Postup

1

Nejprve dáme vařit těstoviny, vaříme podle návodu na obalu. Do menšího hrnce dáme lehce opéct sušená rajčátka v oleji, poté přidáme pesto, ricottu, rajčata a ochutíme pepřem, sůl nejspíš nebude potřeba. Množství ricotty a pesta je jen na vaší chuti.

2

Poté už jen smícháme se špagetami a podáváme. Toť celé umění :) Recept je vynikající a plný zdravých dobrot.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehká avokádová pěna s banánem a kakaem

Opravdu šťavnatá kuřecí prsa plněná česnekovým máslem

Marmeláda z hlohyně s pomerančovou šťávou

Cupcakes z quinoi

Podzimní dýňový koláč s tofu krémem

Vláčné dýňové cupcakes s čokoládovým mascarpone

Bruschette se špagetovou dýní

Malinový dort snů s kešu oříšky a bez pečení

čerti z kynutého těsta

Čerti z kynutého těsta

Domácí pastilky proti kašli ze zázvoru a medu

Pečená vepřová panenka s vypečenou slaninou a česnekem

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu