Mexická fazolová polévka s kukuřicí a tortillou

Možná bychom mohli s tím mexickým jídlem začít hezky od polévky co říkáte? Tahle je hustá ,vydatná a mě moc chutnala!

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 menší papriky
  • 290 g černých fazolí(z konzervy)
  • 1 Velká hrst bílé kukuřice(z konzervy)
  • 3dcl vývaru
  • 1 špetka čerstvé chilli papričky
  • 1 lžička mole omáčky
  • 1 tortilla
  • 1/2 limetky

Postup

1

Cibuli si nakrájíme na jemno, papriky na kostičky a společně restujeme na olivovém oleji.

2

Přidáme fazole, kukuřici, mole a zalijeme vývarem.Polévku není třeba vařit nijak dlouho tak nám postačí cca 10 - 15 minut. Vedle si na suché pánvi "opražíme" tortillu pokrájenou na kostičky, tak, aby nám krásně zezlátla.

3

Na konec polévku dochutíme chilli, solí, limetkovou šťávou a doplníme o tortillu kterou vložíme přímo do polévky .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Bramborové válečky plněné čedarem, slaninou a jarní cibulkou

Domácí bulky na burgry

Ginger beer – limonáda

Sýrové sušenky

Zelené fazolky s anglickou slaninou a česnekem

Jáhelník s krémem ze sýru cottage a jahodami

Vejce v bramborovém hnízdě

Bezlepkoví kakaoví medvídci s chia semínky a jogurtem

Mrkvový dort s mascarpone

Vegan banánový, vláčný chléb

Hovězí steak s žampiony na česneku a cibulovými kroužky

Osvěžující citronové cheesecake řezy s vanilkou