Luxusní dýňové brownies bez mouky, vajec i mléka

Hledáte luxusní zdravou pochoutku, kterou si nemusíte vůbec vyčítat? Spojte léčivou dýni s výživnými protirakovinými fazolemi, antibakteriálním kokosovým olejem a protizánětlivým kakaem a brownie je na světě. Jen pozor, je silně návykové!

Histaminová Kašulka

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 350 g uvěřených bílých fazolí (2 hrnky)
  • 135 g dýňového pyré (1/2 hrnku)
  • 50 g tekutého kokosového oleje (1/4 hrnku)
  • 120–130 g medu
  • 3/4 hrnku nepraženého kakaa (cca 60 g)
  • špetka soli

Postup

1
Troubu předehřejeme na 165 °C. Formu o průměru 18 cm vyložíme papírem na pečení.
2
Fazole s olejem, pyré a medem rozmixujeme na hladkou hmotu a vmícháme kakao se špetkou soli.
3
Hmotu vetřeme do připravené formy a pečeme 30–32 minut.
4
Necháme lehce vychladnout a podáváme ještě teplé. Pokud budete uschovávat, před každým podáváním přihřejte. Dobrou chuť.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špagety s mušlemi srdcovkami

Provensálské ratatouille

Cuketové nudle s kešu avokádovou omáčkou

Avgolemono – řecká citrónová polévka

Kuřecí prsa s krémovou česnekovou omáčkou, špenátem a sušenými rajčaty

Čočková polévka se zeleninou

Kuřecí rolády se slaninou, česnekem a tymiánem

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Bylinkový pečený losos s citrónovou kůrou a šalotkou

Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu

Zapékané brambory s krémovou bylinkovou omáčkou a slaninou

Rychlé špagety na másle s parmazánem a špenátem