Makovcová zmrzlina

Ne maková ale makovcová... proč neudělat zmrzlinu prostě z moučníků? Takto si můžete připravit zmrzlinu i z jiných moučníků. Zbyl Vám z víkendového pečení kousek třešňověho koláče nebo jiného moučníku? Vyměňte makovec za jiný moučník a máte na světe další skvělou zmrzku. Nebojte se experimentovat

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100g makovce
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 250 ml smetany ke šlehání

Postup

1

Smetanu spolu s cukrem ušleháme do šlehačky. Postupně přimícháme nadrobený makovec dokud není směs hladká (drobné nerozmíchané kousky makovece ve zmrzlině vůbec nevadí, naopak)

2

Směs během mrznutí několikrát promícháme a při požadované konzistenci ihned konzumujeme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křehký špenátový quiche s ricottou, vejci a celozrnnou krustou

Video: Pečené kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách a provoněné bylinkami

Salát s pomerančovým lososem

Grilované špízy z norského lososa

Medovo-česnekové kuře s dijonskou hořčicí do 30 minut

Ovesné sušenky se lněným semínkem

Ředkvičkový guláš

Rostlinné placičky s quinoou plné bílkovin

Rajčatová chlebová polévka (pappa al pomodoro)

Gulášová polévka

Medovníkové kuličky

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Krémový čokoládový koláč s mátou