Makovcová zmrzlina

Ne maková ale makovcová... proč neudělat zmrzlinu prostě z moučníků? Takto si můžete připravit zmrzlinu i z jiných moučníků. Zbyl Vám z víkendového pečení kousek třešňověho koláče nebo jiného moučníku? Vyměňte makovec za jiný moučník a máte na světe další skvělou zmrzku. Nebojte se experimentovat

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100g makovce
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 250 ml smetany ke šlehání

Postup

1

Smetanu spolu s cukrem ušleháme do šlehačky. Postupně přimícháme nadrobený makovec dokud není směs hladká (drobné nerozmíchané kousky makovece ve zmrzlině vůbec nevadí, naopak)

2

Směs během mrznutí několikrát promícháme a při požadované konzistenci ihned konzumujeme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

Salát z pečené červené řepy a cibule

Masové muffiny

Veganské bezlepkové kuličky zapečené s rajčaty a quinoo

Video: Jahodová sangria s šumivým vínem, rumem a kiwi

Recept na adventní věnec z perníku

Pečené baby karotky s česnekem a parmazánem za 30 minut

Černá rýže s brokolicí a medovým tofu

Vepřová panenka s jarní náplní

Dukátové buchtičky s domácím vanilkovým krémem

Smetanová polévka ze zelených fazolek a saturejky

Karbanátky z červené řepy s řepným salátem