Plněné rolky z uzeného lososa

Tento recept jsem tvořila do výzvy pro blogery od Hellmann's. Dlouho jsem přemýšlela jak nápaditě lososa s tatarskou omáčkou zkombinovat, napadaly mě různé variace pomazánek, salátů a nebo burger, který chci už dlouho zkusit. Ale nakonec mě napadlo (s blížícím se Silvestrem) zkusit udělat modifikaci klasických šunkových rolek. Pak už jsem víceméně postupovala co dům dal a kombinace to byla vskutku skvělá! Perfektně se hodí např. na silvestrovské nebo nějaké jiné slavnostní pohoštění. A dalším plusem je, že hotové je to v cuku-letu

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g uzeného lososa plátky
  • 1 malou nebo půlku velké žluté papriky
  • 1/2 avokáda
  • zelený kousek pórku
  • 50 g sýru Raclette Livradoux
  • 6 velkých lžic Hellmann’s tatarská omáčka Delikátní

Postup

1
Papriku, pórek a avokádo nakrájejte na velmi drobné kousky. Sýr nastrouhejte a společně s paprikou, pórkem a avokádem přimíchejte do tatarky.
2
Připravte si plátky lososa, na každý plátek dejte podélně trochu náplně a zarolujte.
3
Podávejte ideálně s čerstvým pečivem a nakrájenou zeleninou.
4
Dobrou chuť ♥
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňové cupcakes

Vláčná cuketová bábovka

Salát s sebou

Netradiční lasaně s žampiony a čabajkou

Těstoviny funghetto s krevetami

Zeleninové placičky s ovesnými vločkami

Opravdu šťavnatá kuřecí prsa plněná česnekovým máslem

Cuketové pizza kolečka

Špenátový štrůdl s lososem

Dýňový falafel se špenátem

Placky z cukety a červené řepy

Dýňová polévka