Batátový krém s pomerančem a chilli

Výborná zimní lehce pikantní netradiční polévka s vůní pomeranče.

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 velkou batátu
  • 1 cibuli
  • 1,5l zeleninového vývaru
  • 2 lžičky koriandrových listů
  • 1 lžičku mletého kardamomu
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1 pomeranč
  • olivový olej
  • feta sýr na ozdobu

Postup

1

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, batátu oloupeme a nakrájíme na menší kostky.

2

Do hrnce vlijeme olej a přidáme cibuli, necháme ji zesklovatět, po té přidáme batáty a 5 minut mícháme a pak zalijeme vývarem. Přidáme koriandrové lístky, kardamom, chilli a vaříme dokud batáty nejsou měkké cca 20 minut.

3

Poté rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka a přidáme vymačkanou šťávu z pomeranče.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečený zmrzlinový dort s vanilkovým a banánovým krémem

Bábovka plněná čokoládou

Veganské mini klobásky

Makový dort s mascarpone

Cuketovo špaldový koláč s ovocem a perníčkovým kořením

Roštěnky na houbách

Návod na jednoduchý narozeninový včelí dort

Švestkové želé bonbóny

Jahodový pie s hroznovým vínem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Jemné celozrnné sušenky s jablky, banánem a mrkví

Pečené kuřecí kuličky s pikantní pomerančovou omáčkou

„Skotská vejce“ – vejce pečená v masové směsi s hořčicí a petrželí