Jako první orestujte na trošce oleje cibuli.
Poté do větší mísy nastrouhejte cukety a vymačkejte z nich přebytečnou vodu.
Dále nastrouhejte tofu a promíchejte společně s orestovanou cibulí.
Poté přidejte vejce, mouku a vločky.
Dle chuti můžete nastrouhat trochu sýru (já použila 2 plátky eidamu).
Nakonec okořeňte solí, pepřem, majoránkou a já ráda všude přidávám i sušený česnek. Dnes jsem navíc použila koření Adžika, což je gruzínská směs koření, která obsahuje česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku a další, která mi nahradila víceméně všechno mé oblíbené a často používané koření.
Vše důkladně promíchejte a dle potřeby ještě zahustěte moukou.
Na rozpáleném oleji pak tvořte menší placky a smažte z obou stran dozlatova.