Závitky z rýžového papíru

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • rýžový papír
  • pečené kuřecí maso
  • řapíkatý celer
  • červenou papriku
  • mrkev
  • ředkvičky

na omáčku:

  • 2 lžíce arašídového másla
  • kokosové mléko
  • 1 lžička zelené kari pasty
  • sůl
  • 1 lžíce kokosového oleje

Postup

1

Rýžový papír ponořte na malou chvilku do horké vody a vzápětí ho vytáhněte. Pokud byste ho nechali ponořený ve vodě delší dobu, už by se s ním nedalo dále pracovat. Papír položte na rovnou podložku a nechte ho chvilku jen tak ležet. Papír úplně zprůhlední a změkne. V této chvíli si na papír můžete naskládat své oblíbené ingredience. Jakmile máte hotovo, papír opatrně odlepte od podložky, suroviny do něj zabalte a vytvořte závitek.

2

Na pánvi rozehřejte kokosový olej, přidejte kari pastu, arašídové máslo, kokosové mléko a míchejte tak dlouho, dokud se všechny suroviny nespojí. Omáčku dochuťte solí. Připravené závitky rozkrojte na polovinu, naservírujte je na talíř a podávejte s arašídovou omáčkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vepřové s nektarinkami

Slaný špaldový koláč s náplní z ricotty, brokolice a bylinek

Celozrnné špaldové perníčky

Domácí čokoládové müsli

Tradiční houbový kuba s pečenými žampiony

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou

Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem

Čočko-bolognese omáčka na těstoviny (vegan)

Polévka z červené čočky

Citrónové muffiny

Krémová patizonová polévka

Ovocná bublanina (včetně bezlepkové varianty)