Gulášová polévka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5kg Cibule
  • 500g Hovězího masa
  • Mletá paprika
  • Sůl
  • Brambory
  • Majoránka
  • Česnek
  • Kmín
  • Olej

Postup

1

Cibulku si najemno nakrájíme a do zlatova osmahneme.
Přidáme na drobné kostičky nakrájené maso, sůl, kmín, pepř a necháme zatáhnout.

2

Zaprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme vodou, nebo vývarem.

3

Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené brambory a dál vaříme.
Až budou i brambory měkké, odstavíme z plotny a dochutíme majoránkou a česnekem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduchý jablečný koláč s makovými puntíky

Cuketovo-masové rolky pečené v rajčatové omáčce

Halušky se zelím, tempehem a vegan brynzou

Domácí sýrový dip

Zapečené brambory s tvarůžky

Květák pečený v sezamovém kabátku

Dort s ovocem a dvěma druhy krémů pro celou rodinu

Bulgurový koláč s rajčaty, mozzarelou, žampióny

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Polévka z dýně hokaido

Nakládaný balkánský sýr

Veganská celozrnná pizza