Gulášová polévka

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5kg Cibule
  • 500g Hovězího masa
  • Mletá paprika
  • Sůl
  • Brambory
  • Majoránka
  • Česnek
  • Kmín
  • Olej

Postup

1

Cibulku si najemno nakrájíme a do zlatova osmahneme.
Přidáme na drobné kostičky nakrájené maso, sůl, kmín, pepř a necháme zatáhnout.

2

Zaprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme vodou, nebo vývarem.

3

Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené brambory a dál vaříme.
Až budou i brambory měkké, odstavíme z plotny a dochutíme majoránkou a česnekem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketovo-masové rolky pečené v rajčatové omáčce

Dýňové muffiny

Šťavnatá vepřová panenka na bylinkách

Extra-semínkový chléb

Hrachová kaše s mandlovým mlékem

Rostlinné placičky s quinoou plné bílkovin

6 hodin pečený bůček

Cheesecake se švestkovou omáčkou

Jahodové cupcakes

Koprová omáčka s křehkým hovězím

Shakshuka – pánev plná rajčat, paprik a vajíček

Bánánovo ovesné lívance