fbpx

Ingredience na 10 porcí

  • 1,5kg Cibule
  • 500g Hovězího masa
  • Mletá paprika
  • Sůl
  • Brambory
  • Majoránka
  • Česnek
  • Kmín
  • Olej

Postup

Celkový čas přípravy: 45 min

1

Cibulku si najemno nakrájíme a do zlatova osmahneme.
Přidáme na drobné kostičky nakrájené maso, sůl, kmín, pepř a necháme zatáhnout.

2

Zaprášíme mletou paprikou, promícháme a zalijeme vodou, nebo vývarem.

3

Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené brambory a dál vaříme.
Až budou i brambory měkké, odstavíme z plotny a dochutíme majoránkou a česnekem.

Mohlo by vás zajímat:
Bezlepkové Hovězí Polévky

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře