Jednoduché nepečené malinové řezy s poctivou vrstvou kakaa

Na vrstvě z křupavých oříšků leží šťavnatá vrstva z malin a vše je završeno kakaově krémovou polevou. Řezy jsou kompletně bez mouky, zato jsou bohaté na kvalitní tuky.

Vladimír

Autor

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na ořechovou vrstvu:

  • 1 hrnek ořechů (mandle, makadamiové, kešu a jiné)
  • 1/3 hrnku kakaa
  • 3 lžíce roztátého kokosového oleje
  • 12 sušených datlí

Na malinovou vrstvu:

  • 2 hrnky čerstvých nebo mražených malin
  • 2/3 hrnku kešu
  • 4 lžíce strouhaného kokosu
  • 6 lžic javorového sirupu
  • 1 lžíce kokosového oleje

Na vrchní extra kakaovou vrstvu

  • 1/2 hrnku kakaového másla (nebo roztátého kokosového oleje)
  • 1/2 hrnku kakaa
  • 1/4 hrnku javorového sirupu (medu)

Postup

Krok 1. – ořechová vrstva

Všechny ingredience rozmixujte, aby byly dobře promíchané a datle byly rozmělněné. Směs vtlačte na plech vyložený pečícím papírem a dejte na půl hodiny do mrazáku.

Krok 2. – malinová vrstva

Rozmixujte vše kromě kokosového oleje na jemnější konzistenci. Vmíchejte kokosový olej. Vlijte na první vrstvu a vraťte do mrazáku.

Krok 3. – kakaová vrstva

Rozpusťte máslo a všlehejte do něj javorový sirup. Všlehejte kakao. Přelijte na malinovou vrstvu.

Nechte v mrazáku alespoň hodinu, aby vše ztuhlo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadné bylinkové kuře s cuketou z jedné pánve

Velikonoční třený beránek

Dýňová směs s kokosovým mlékem

Dušičky – Rohlíkové pečivo s povidly

Extra sladký koláč s nutellou

Plněný kuřecí prsíčka se zeleninou

Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí

Pravé Italské tiramisu

Krůtí perkelt

Salát s pomerančovým lososem

Letní osvěžení: Luxusní trojbarevná Piña Colada z mixéru

Zapečená cuketa dvou chutí