Veganské toasty se salátem a omáčkou chipotle

Oblíbená zdravá rychlovečeře, ke které potřebujete jen pár ingrediencí a toaster. Omáčka Chipotle se postará o úžasnou chuť uzené papriky.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Toasty:

  • 4 ks toastový celozrnný chléb
  • veganský sýr 2 plátky
  • olivový olej
  • omáčka Chipotle ( Tesco – ta s papouškem )
  • zelené pesto
  • rozmarýn nebo oregáno

Salát:

  • zelené listy salátů – různé druhy
  • čerstvá okurka asi 1/4
  • černé olivy pár kuliček
  • ředkvičky asi 3 ks
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Připravíme salát, všechnu zeleninu opereme, nakrájíme a promícháme v míse.

2

Nyní uděláme toasty - na plátek chleba namažeme pesto, dáme na něj veganský sýr a druhý plátek chleba. Před zapékáním pokapeme olejem a posypeme oregánem.

3

Vše servírujeme na talíř - půl talíře by měly zaujímat toasty ( 1 - 2 ) a druhou půlku zabírá salát, těsně před podáváním už na talíři salát trochu osolíme a opepříme a toasty pokapeme omáčkou Chipotle ( pozor - lehce ostrá a chutná uzenou paprikou ).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Energetické ovesné trojhránky s javorovým sirupem a skořicí do 30 min

Geniální párty drink – melounové želé panáky

Galette ze špaldovky s jahodami a malinami

Halloweenský perník

Houbovo-krémové penne

Video: Překrásný palačinkový Matcha dort se šlehačkovým krémem

Luxusní cukroví – Dortová lízátka

Pečený flank steak plněný špenátem, sušenými rajčaty a sýrem

Originální zdobení oblíbených cupcakes v podzimním stylu

Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou

Jednoduchý cheesecake s BeBe sušenkami

Kesu mrkvove kari