Tagliatelle s houbami, smetanou a mletým masem

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g mletého masa
  • 250 g čerstvých těstovin tagliatelle (nebo sušených)
  • sezónní hřiby nebo čerstvé žampióny (cca 100 g)
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej
  • italská smetana klasik nebo s příchutí „funghi porcini“ (nebo klasická smetana na vaření)
  • tvrdý strouhaný sýr, např. Grana Padano

Postup

1

Na olivovém oleji (cca 3 lžíce) dejte osmažit houby nakrájené na drobno (nebo dle libosti) společně s mletým masem. Osolte, opepřete. Dejte vařit vodu na těstoviny (osolte ji).

2

Hotové těstoviny smíchejte s masem, houbami, trochou sýru a smetanou (pokud použijete tu českou smetanu na vaření, tak je potřeba ji ještě se směsí povařit, aby zhoustla, ta italská smetana se nevaří – naleje se přímo na směs a těstoviny).

3

Všecho ještě opepřete a pořádně promíchejte. Navrch nasypte trochu sýru Gran Moravia.

Poznámka

Pro opravdové labužníky – nahraďte olivový olej máslem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Fitness kinder řezy

Salát ze špenátu, rukoly a ředkviček s vejcem

Zapékaná kuřecí stehýnka na česneku a bylinkách

Video: Zapečené brambory s medovou šunkou a švýcarským sýrem

Robi burgery v žitné bulce

Zdravý jarní salát s medvědím česnekem a okurkou

Čočkový salát s avokádem

Smažené lilky

KFC Stripsy

Nepečený čokoládový koláč s jahodami + Videorecept

Výběr mořských potvůrek :-)

Video: Nepečený zmrzlinový oreo-arašídový dort přelitý krémovou čokoládovou polevou