Lososový karbanátek s bramborovou kaší

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 g lososa bez kůže
  • 3 PL strouhanky
  • 20 nakrájených lístků bazalky
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 1 vejce
  • olej – na smažení

Postup

1

Lososa nakrájejte na malé kostičky.

2

Smíchejte se strouhankou, nakrájenou bazalkou a okořeňte solí a pepřem.

3

Nakonec vmíchejte rozšlehané vejce a vytvarujte 2 karbanátky, které dejte minimálně na 30 minut odpočinout do lednice.

4

Poté smažte na troše oleje 4 minuty z každé strany. Podávejte například s bramborovou kaší.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodové kostky

Hříšně lahodná srdíčka plněná arašídovým krémem

Video: Obří, sýrem plněný burger Wellington – perfektní párty pohoštění

Kynutí slaní šneci z jogurtového těsta

Spaghetti alla puttanesca

Špenátové palačinky s pomazánkou ze sušených rajčat

Pečená zelenina s balzamikem a sýrem feta

Míša muffiny

Poctivá domácí nutella s oříšky a bez palmového oleje

Kuře teriyaki

Bezlepkové pohankové lívanečky s fíkovou omáčkou

Video: Skvostný domácí chléb s karamelizovanou cibulkou