Mangová zmrzlina s borůvkami

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ks manga
  • 3 lžíce cukrového rozvaru
  • 2 lžíce borůvek

Postup

1

Mango s cukrovým rozvarem rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme celé borůvky a vložíme do mrazáku. Během mrznutí opět několikrát promícháme a při požadované konzistenci prostě zdlábneme.

Poznámka

Tip: Cukrový rozvar si připravte klidně do zásoby, na výrobu zmrzlin jej určitě využijete a nejen to. Připravíte ho svářením cukru a vody v poměru 1 : 1, dokud se nezačne tvořit hustý sirup. Takto připravený sirup můžete uchovávat v lednici i několik týdnů. Využijete jej nejen na zmrzliny, ale třeba i na výrobu domácí šťávy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Palačinkový dort s příchutí vanilky a kakaa

Video: Raw jahodovo-vanilková zmrzlina pouze ze 4 ingrediencí

Vejce s pikantní zeleninou a kuskusem

Thajská kuřecí polévka tom kha

Brie pečený s malinami, vlašskými ořechy a medovou zálivkou

Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Rychlé avokádové smoothie s kakaem a kokosovým olejem

Tvarohová bábovka

Rychlá a velmi chutná pórková polévka

Česnekový bůček

Božský pečený seitan

Snadné cuketové hranolky s česnekem a parmezánem