Mangová zmrzlina s borůvkami

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ks manga
  • 3 lžíce cukrového rozvaru
  • 2 lžíce borůvek

Postup

1

Mango s cukrovým rozvarem rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme celé borůvky a vložíme do mrazáku. Během mrznutí opět několikrát promícháme a při požadované konzistenci prostě zdlábneme.

Poznámka

Tip: Cukrový rozvar si připravte klidně do zásoby, na výrobu zmrzlin jej určitě využijete a nejen to. Připravíte ho svářením cukru a vody v poměru 1 : 1, dokud se nezačne tvořit hustý sirup. Takto připravený sirup můžete uchovávat v lednici i několik týdnů. Využijete jej nejen na zmrzliny, ale třeba i na výrobu domácí šťávy.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Borůvkové řezy

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Rychlé špagety z jedné pánve

Kakaový dort s mascarpone a tvarohem

Bazalkovo-citrónové cupcaky

Mrkvový raw dort

Mini pavlova s citronovým krémem a ovocem

Bún chả – grilovaný vietnamský bůček

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Krevety se zeleninovým kuskusem

Sladkost ke kávě: Jemné řezy se skořicovou drobenkou

Tradiční žitné perníčky