Takže základ je mít kvalitní a velký kuře se žlutou kůží, podle toho poznáš jestli je dobrý. Vykostíš si ho, ostatní věci super na polívku, a necháš jen prsa s kůží, klidně je můžeš vyříznout tak aby jsi tam měl víc kůže.
Pak si dáš do hmoždíře jakýkoliv bylinky co máš rád, já mám rád lehkou itáli, takže bazalka(hodně) sůl pepř oliv olej a z toho uděláš jakoby pesto. V tomhle pestu obalíš prsa a zabalíš, nejlíp ve vakuovačce když nemáš tak stačí na hodně pevno do streč folie, pak dáš do lednice na klidně den dva. U tohodle je potřeba aby to to bylo zabalený tak aby k nim nešel vzduch. Já je měl skoro dva dny.
Zeleninu si dáš, jakou máš doma, já dávám prvně na větší kusy cibuli, jen oprasknout, pak co máš. Já dal houby, zelený fazolky, kukuřici, papriky. Dávám vše na větší kusy. To opraskneš na másle, pak dáš zas italský bylinky a kmín, ale už ne bazalku, ať to není stejný. Prsa dáš na rozpálenou pánev s oliv olejem kůží dolů, opraskneš do zlata, otočka to samý podliješ vývarem, a dáš do trouby na 140 na cca 13 minut. Jde o to jak máš velký prsa. Po vyndádní prs z trouby je dáš na stranu a necháš odpočnout, mezi tím dáš na oheň ten pekáč kde byly prsa a zredukuješ ten výpek.
No a pak dáš zeleninu do misky, na zeleninu nakrájený prsa a zaliješ to tím výpekem. Tak dobrou chuť.
Jo a ten vývar, když nemáš domácí tak tam dej jen vodu, nebo můžeš klidně víno. Vývar já používám svůj, dělám si totiž Třebíčský bujon, takže ho mám furt v ledničce a to se vyplatí.