Pečené česnekové Edamame fazolky

Spojení fazolek, česneku a parmazánu, jakkoli obyčejné se může zdát, je opravdu geniální. Navíc se jedná o rychlý recept a vhodnou alternativu pro lehce zdravější přílohu k masu či sýrům. 🙂
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Porce: pro 4
  • Nutriční hodnoty (na 1 porci): Kalorie:123, Sacharidy: 21.8 g, Cholesterol: 19.2 mg, Tuk: 32 g, Vláknina: 11.4 g, Bílkoviny: 34.4 g

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrnky edamame fazolek
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/4 hrnku strouhaného parmazánu
  • 1/4 lžičky sušeného česneku
  • špetka soli
  • špetka pepře

Postup

1

Předehřejte troubu na 200 °C. Plech vyložte pečícím papírem a dejte jej bokem.

2

V misce promíchejte parmazán, česnek, sůl a pepř.

3

V druhé misce promíchejte fazolky s olivovým olejem. Přisypte parmazánový mix a promíchejte tak, aby se všechny fazolky obalily směsí.

4

Vysypte fazolky na plech a pečte 12 až 15 minut, nebo dokud se sýr nerozteče. Před servírováním nechte 5 minut chladnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Zapečené kuřecí prsa s mozzarelou a rajčatovou omáčkou

Krevetové kari

Plněná kulatá cuketa

Nudle s brokolicí, restovaným kuřecím masem a sýrovou omáčkou

Zdravý vanilkový koktejl se skořicí, zázvorem a kurkumou

Řecké pasticcio

Placičky z králíka a červené řepy s dušenou mrkví

Špagety se špenátovo-avokádovou omáčkou

klasicky karbanatek

Klasické karbanátky

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní

Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem

Cuketová polévka s kurkumou a čerstvým oreganem