Quesadila s chorizem a černými fazolemi

Mlok cestovatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 tortily
  • 400 g černých fazolí v konzervě
  • 150 g čedaru nastrouhaného
  • 100 g choriza nakrájeného na drobné kostky
  • 2 chilli papričky nakrájené najemno
  • menší svazek čerstvého koriandru nasekaného najemno
  • sůl a pepř

Postup

1

Kostičky choriza opečeme na suché pánvi dokřupava. Trvá to jen chvíli. Chorizo pustí docela dost tuku a tak je dobré kostičky před dalším používáním osušit papírovým ubrouskem.

2

V míse si smícháme černé fazole, sýr, chorizo, chilli papričky, koriandr a vše dochutíme solí a pepřem. Když směs promícháváme, snažíme se rukama rozmačkat co nejvíc fazolí - jde to hodně snadno.

3

Na jednu půlku tortily naneseme třetinu směsi a překlopíme druhou polovinou tortily.

4

Quesadilly smažíme na suché rozpálené pánvi z každé strany dvě minuty.

5

Až jsou quesadilly hotové, rozkrojíme je na tři díly a podáváme třeba s guacamole.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rebarborová limonáda

Zapékané brambory se zeleninou

Citronová zmrzlina z lemon curd

Americká klasika – snadné domácí Corn Dogy

Vláčný banánovo čokoládový dort + Video návod

Zdravé a snadné placky (tortily) z červené čočky

Dýňový chlebíček

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Jednoduché nepečené malinové řezy s poctivou vrstvou kakaa

Hrušky dušené v červeném víně se skořicí, hřebíčkem a badyánem

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Krémová květáková polévka s česnekem a tymiánem

Švédský sypaný tvarohový koláč

Krémový hořčicový dip s podmáslím