Uzená polévka

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g libového uzeného masa
  • Hrst naklíčené sóji
  • Petrželová nať

Postup

1

Uzené maso uvaříme a 400 g použijeme na hlavní chod, 100 g nadrobno nakrájíme použijeme do polévky.

2

Vývar necháme vychladnout a sebereme všechen tuk.

3

Do vývaru vložíme nakrájené maso, přivedeme k varu.

4

Přidáme naklíčenou sóju a petrželovou nať a přivedeme téměř k varu. Nevaříme, abychom nezničili vitamíny v sóje a petrželové nati.

5

Polévku nesolíme, je dost slaná od uvařeného masa.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Podrobný foto-návod na dort ve tvaru mopsíka

Panna cotta z podmáslí s citronovým krémem

Rajčatová omáčka bez mouky s plněnými palačinkami

Křehký koláč s čokoládovou náplní a šlehačkou

Celozrné špagety s rajčaty a mozzarelou

Luxusní cukroví – Dortová lízátka

Jemná fazolová polévka

Cheesecake s čokoládovou pěnou

Opékané vánočkové toasty s chutí tiramisu

Noky s houbovým ragú

Domácí chléb bez hnětení

Karnevalové italské castagnole