Nejlepší vaječný likér za 15 minut

Tohoto tekutého zázraku jsme minulý rok s kolegou udělali okolo 30 litrů... No, můžu říct, že nevydržel dlouho, je prostě famózní a úspěch měl opravdu velký. :) Není nad to si udělat domácí vaječný likér, jeho chuť se v žádném případě nedá srovnat s tím kupovaným, navíc, když si dáte práci a uvaříte si do něj i domácí salko.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1

Žloutky si ušleháme s cukrem.

2

Poté přidáme salko a šleháme dál dokud se vše krásně nespojí.

3

Nakonec přiléváme rum dle chuti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemné vafle ze špaldové mouky a kefíru

Duhový „Zebra dort“ který ohromí všechny hosty + Video

Ovesná kaše

Pomalu pečená panenka

VIDEORECEPT: Cuketový koláč

Nepečený cheesecake s čokoládou

Super rychlý a snadný koláček ze sušeného ovoce

Jednoduché špagety s cuketou a mrkví

Mandlo-rozinková srdíčka bez mouky a másla

Lávový dortík z bílé čokolády s ostružinovou polevou

Ořechovo kokosové košíčky s riccotou a ovocem

Krkovička s rajčátky a mrkví