Nejlepší vaječný likér za 15 minut

Tohoto tekutého zázraku jsme minulý rok s kolegou udělali okolo 30 litrů... No, můžu říct, že nevydržel dlouho, je prostě famózní a úspěch měl opravdu velký. :) Není nad to si udělat domácí vaječný likér, jeho chuť se v žádném případě nedá srovnat s tím kupovaným, navíc, když si dáte práci a uvaříte si do něj i domácí salko.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1

Žloutky si ušleháme s cukrem.

2

Poté přidáme salko a šleháme dál dokud se vše krásně nespojí.

3

Nakonec přiléváme rum dle chuti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémový nepečený fondán s brusinkami a pistáciemi

Avokádové špagety se sušenými rajčaty

Dietnější špenátové lasagne

Jemný koláč s máslovým korpusem, mléčnou náplní a skořicí

Koláč se špenátem a sýrem

Hráškové risotto s uzeným lososem

Fitness čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Bylinkový pečený losos s citrónovou kůrou a šalotkou

Fitness nepečené ořechovo-kokosové kuličky s kakaem a chia semínky

Kuřecí stehna pečená se zeleninou, balsamikem a bylinkami

Řecký salát

Osvěžující letní salát s rýží a mátou