Nejlepší vaječný likér za 15 minut

Tohoto tekutého zázraku jsme minulý rok s kolegou udělali okolo 30 litrů... No, můžu říct, že nevydržel dlouho, je prostě famózní a úspěch měl opravdu velký. :) Není nad to si udělat domácí vaječný likér, jeho chuť se v žádném případě nedá srovnat s tím kupovaným, navíc, když si dáte práci a uvaříte si do něj i domácí salko.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1

Žloutky si ušleháme s cukrem.

2

Poté přidáme salko a šleháme dál dokud se vše krásně nespojí.

3

Nakonec přiléváme rum dle chuti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Piškotový koláč se švestkami a levandulí

8 receptů na dokonalé marinády na maso

Nepečený citrónový cheesecake s mandlemi, kešu ořechy a chia semínky

Video: Šťavnatá kuřecí křidélka v BBQ medové marinádě

Fazolové bownie s fíky a mandlemi

Těstoviny s kuřecím, mozzarellou a sušenými rajčaty

Video: Máslové košíčky s vanilkovým žloutkovým krémem z Hongkongu

Originální dip se slaninou, čedarem a brokolicí

Dietní okurkový salát s česnekem a rýžovým octem

Vláčné banánové muffiny s ovesnými vločkami do 30 minut

Masopustní staročeské koblihy

Ovocná svačinka s mandlemi a medem