Rychlý hruškový koláč

Taková vděčná hrušková rychlovka.

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 hrušky oloupané a pokrájené tenké plátky
  • 1/4 šálku másla změklého (je to cca 60 g) + na vymazání formy
  • 3 vejce
  • 3/4 šálku mléka
  • 1/4 čajové lžičky soli
  • 1/3 šálku cukru
  • 1/3 šálku hladké mouky
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Postup

1

Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na tenké plátky. A tak nějak halabala je poskládáme do vymazané formy na pečení. Je fajn je tak různě přeskládat, aby se těsto pěkně vlilo do mezer. Forma by měla mít něco kolem těch 22 cm.

2

Troubu předehřejme na 180°C, normální ohřev.

3

V míse utřeme máslo s cukrem a přidáme postupně vejce. Pak přihodíme mouku, sůl, extrakt a nakonec mléko.

4

Přelejeme přes hrušky a hodíme do trouby na 45 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bohatě jablečný koláč s drobenkou na máslovém korpusu

Bylinková polévka

Rajčatová polévka s červenou paprikou

Vepřová pečeně s houbami

Rychlé noky se sýrem, šunkou a hráškem do půl hodiny

Kokosové nanuky s kiwi, chia semínky a bez rafinovaného cukru

Muffiny z červené řepy

Panenka plněná mozzarellou, sušenými rajčaty a šunkou

Rychlé jablečné řezy (hrk-hrk)

Jednoduchý čokoládový dort s oříškovým krémem

Extra sladké mandlové mléko – vylepšený recept

Palačinkový dort s příchutí vanilky a kakaa