Rychlý hruškový koláč

Taková vděčná hrušková rychlovka.

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 hrušky oloupané a pokrájené tenké plátky
  • 1/4 šálku másla změklého (je to cca 60 g) + na vymazání formy
  • 3 vejce
  • 3/4 šálku mléka
  • 1/4 čajové lžičky soli
  • 1/3 šálku cukru
  • 1/3 šálku hladké mouky
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu

Postup

1

Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na tenké plátky. A tak nějak halabala je poskládáme do vymazané formy na pečení. Je fajn je tak různě přeskládat, aby se těsto pěkně vlilo do mezer. Forma by měla mít něco kolem těch 22 cm.

2

Troubu předehřejme na 180°C, normální ohřev.

3

V míse utřeme máslo s cukrem a přidáme postupně vejce. Pak přihodíme mouku, sůl, extrakt a nakonec mléko.

4

Přelejeme přes hrušky a hodíme do trouby na 45 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Melounový drink

Křehký podzimní koláč se štědrou porcí jablek a skořice

Dietnější špenátové lasagne

Kremrole

Cuketový guláš s červenou čočkou

Fitness těstoviny s avokádovo – špenátovou omáčkou a česnekem

Vegetariánské zelené kari

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Cottago vaječné muffiny se spenatem

Polévka z červeného zelí a fazolí

Cuketové bramboráčky

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru