Křupavé bezlepkové sušenky s chia semínky

Křupavé čokoládové sušenky, které mají hned několik výhod. I když neobsahují skoro žádný cukr, jsou sladké, dále bezlepkové a díky použitým ingrediencím také plné bílkovin a vlákniny. Skvěle poslouží jako zdravější alternativa sušenek pro děti i dospělé.
  • Čas přípravy: 20 minut
  • Porcí: 12 ks

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g arašídového másla
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 1 lžíce chia semínek
  • 1 velké vejce
  • 1 lžíce javorového sirupu

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C. Plech vyložte pečícím papírem.

2

Všechny ingredience vložte do mísy a smíchejte v hladké těsto.

3

Rozdělte těsto na 12 větší koulí, které rozmístěte na plech a poté zplácněte vidličkou.

4

Pečte přibližně 10 minut, poté vyndejte a nechte zchladnout. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí křidélka v medové marinádě

Estonský kringel

Rýžové tortilly

Jogurtové lívance

Špenátová polévka

Houbový guláš od Červeného rendlíku

Smetanové řezy s pudinkovou náplní a čokoládovou polevou

Křehké sušenky s citrónovou náplní

Jemná celerová pomazánka s česnekem hotová za chvíli

Světoznámý čokoládový dortík s tekutým vnitřkem – Lava cake

Video: Nejvláčnější brownies s extra kousky čokolády

Banánovo ovesné sušenky