Těstoviny s kuřecími kousky, parmazánem a petrželkou

Jednoduchý recept, jehož obrovská výhoda spočívá v tom, že celé toto jídlo uvaříte v jednom hrnci či větší pánvi. Takže pokud nemáte času nazbyt, můžete si rychle připravit vynikající těstoviny s krémovou omáčkou, křehkými kuřecími kousky a parmazánem.
  • Čas vaření: 30 minut
  • Porce: 4

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 lžíce olivového oleje
  • 650 g kuřecích prsních řízků
  • 2 stroužky česneku, nakrájené
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 140 ml smetany
  • 500 g těstovin (nejvhodnější jsou penne, ale můžete použít jakékoliv)
  • 200 g strouhaného parmezánu
  • sůl
  • pepř
  • petrželová nať na ozdobení

Postup

1

Maso nakrájejte, osolte a opepřete. Na oleji ho osmahněte, přidejte česnek a smažte přibližně minutu.

2

Přidejte vývar, smetanu a těstoviny. Přiveďte k varu a vařte asi 15 minut, dokud těstoviny nezměknou.

3

Odstavte a vmíchejte parmazán. Dochuťte solí a pepřem, ozdobte petrželovou natí a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Finské bramborové placky

Dýňový “guláš“

Arabský hummus se sušenými rajčaty

Video: Slavnostní příloha – Zapečené věžičky z bramborové kaše masovou omáčkou uvnitř

Letní salát s krevetami, fenyklem a granátovým jablkem

Podzimní dýňový koláč s tofu krémem

Fazolové brownies bez mouky

Polévka z bílé ředkve s klíčky

Pomalu pečené hovězí na červeném víně se zeleninou

Cuketové pickles

Thajská pikantní polévka s krevetami – tom yum goong

Dýňové mac & “cheese“