Výborný smetanový želé dezert: Pedrocotta

Dezert jednoduchý na přípravu s želé Pedro Medvídci, které neobsahují žádná umělá barviva ani konzervanty. Elegantní a sváteční. je možné ho dozdobit čerstvými jahodami podle vkusu.

Dezerty nejen pro děti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience:
500 ml smetana ke šlehání
1 ks vanilkový lusk / vanilkový cukr
10 g krupicový cukr
3 balíčky Pedro Medvídci
2 lžičky práškové želatiny

Postup

1

Krok 1
Želé část
Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.

2

Krok 2
Smetanová část:
500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.

3

Krok 3
Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat.

Poznámka

Pro lepší estetický efekt je lepší želé nalévat do sklenic, které jsou „v šikmé poloze“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Fitness kuličky Raffaello

Pomalu pečené hovězí na červeném víně se zeleninou

Obrácený jablečný koláč, po kterém se jen zapráší

Super rychlé nepečené čokoládové sušenky z ovesných vloček

klasicky karbanatek

Klasické karbanátky

Poctivá květáková polévka, která skutečně zasytí

Rychlé jablečné řezy (hrk-hrk)

Makový koláč se švestkami

Kynutí slaní šneci z jogurtového těsta

Osvěžující ovocný salát s citrónovou zálivkou a mákem

Kebab s kuřecím a hovězím masem a pikantní salsou

Snadné perníkové muffiny pro vegany