Hovězí gulášek

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg hovězího masa (přední)
  • 750 g cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 2 dcl oleje
  • sůl
  • koření (bobkový list, nové koření, pepř celý)
  • majoránka
  • kmín
  • 1 sáček gulášového koření
  • 1 sáček mleté papriky
  • špetka chilli
  • 1 rajčatový protlak
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 1 kostka masoxu

Postup

1

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme hovězí maso, mletou papriku a gulášové koření. Vaříme do měkka asi 45 minut.

2

Mezitím si v menším hrnci uvaříme směs koření (bobkový list, nové koření a pepř celý) a masox. Po převaření zcedíme a přidáme k masu.

3

Přidáme rajčatový protlak, nastrouhaný česnek, majoránku, kmín a zahustíme hladkou moukou.

4

Dochutíme solí a špetkou chilli.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Šťavnatá kuřecí prsa se slaninou a mozzarellou

Veganské čevabčiči s bramborou kaší

Krůtí steak s červenořepovou kaší a křupavou cizrnou

Pikantní kuřecí prso s nivou a brokolicí

Krevety s ananasem

Mini dýňové cheesecaky

Medovo-česnekové kuře s dijonskou hořčicí do 30 minut

Tekvicová polievka

„Malinové nebe“ – Nepečené malinové řezy s pudinkem

Uzená polévka

Nepečený koláč s arašídovým máslem a kakaovým korpusem

Mexický bulgur s avokádem