Luční salát

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 hrsti sedmikrásek
  • 0,5 hrsti květů červeného jetele
  • 0,5 hrsti květů bílého jetele
  • 5 pampeliškových listů
  • 0,5 hrsti šťovíku
  • 1 velké rajče
  • 1 hrst polníčku
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička pomerančového olivového oleje
  • 1 lžička balzamikového octa

Postup

1

Jetel, pampeliškové listy, šťovík a rajče nakrájíme. Přidáme polníček a celé sedmikrásky.

2

Osladíme, přidáme balzamikový ocet a pomerančový olivový olej. Dobře promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cibulová polévka s uzenou paprikou

Jogurtová zmrzlina s černým rybízem bez cukru

Květákovo-fazolové placičky

Dýňová roláda s ořechy

Domácí dýňové máslo bez tuku

Celerové hranolky s kotletou

Vanilkové cupcakes s borůvkami

Sorbet z černého rybízu a máty

Sváteční husa na jablkách

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Falafel s čapátí

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem za 5 minut