Náplň
Čokoládová poleva
Nasypte kešu a mandle do výkoného mixéru nebo food procesoru a rozmixujte do hladké konzistence. Můžete též koupit již připravené kešu a mandlové máslo, takže tento krok lze přeskočit. Poté směs smíchejte s tahini, kokosovým cukrem, kokosem a vypracujte v tužší hmotu.
Menší plastovou nádobu vyložte potravinovou fólií a připravenou směs natlačte na dno. Poté vložte do lednice aspoň na hodinu zatuhnout.
Čokoládovou polevu připravte rozpuštěním kokosového oleje ve vodní lázni. Poté odstavte a přidejte javorový sirup a kakaový prášek.
Z lednice vyndejte zatuhlou směs, kterou nakrájejte ostrým nožem na menší tyčinky. Každou z nich poté máčejte v připravené čokoládě.
Tyčinky opět vložte do lednice k zatuhnutí.