Grilované tofu s shiitake houbami

Mám tu pro Vás jeden veganský recept. Samozdřejmě je spoustu věcí které nejím nebo mi prostě nechutnají. Snažím se ale při každé příležitosti alespoň ochutnat a na chuť se naučit.Stejně tak je to i s houbami. Ovšem tenhle recept, ten mi opravdu chutnal Emotikona wink

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení tofu
  • 1/2 červené cibule(malá)
  • 1 lžička nasekaného zázvoru
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky soli
  • 2 hrsti shiitake
  • 2 lžíce soj. omáčky kikkoman

Postup

1

Tofu ogrilujeme z každé strany na trošce oleje, přendáme na nahřátý talířek a rychle se pustíme do hub.

2

Pánvičku si opět rozehřejeme, přidáme kapku oleje a vložíme cibuli,jemně nasekaný zázvor a česnek . Po chvilce vložíme houby, osolíme a restujeme do měkka.

3

Nakonec na pánvičku přilijeme kikkoman a stáhneme z ohně. Na houbovou směs nasypeme posekaný koriandr a servírujeme na grilovaném tofu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Míchaná vajíčka se špenátem a chilli

Lehké kuřecí kari

Pečené kuřecí kuličky s pikantní pomerančovou omáčkou

Polévka z bílé ředkve s klíčky

Jednoduchý chalupářský hruškový koláč

Bleskový salát s ananasem a kuřecími nudličkami

Čokoládové cupcakes plněné slaným karamelem

Video: Originální pizza naruby z mozzarelly

Nepečený dort z piškotů, ovoce a zakysanky

Lahodné třešňovo-citronové sušenky

Chia pudink s malinami a citrónem bez rafinovaného cukru

Hustá mrkvová polévka