Motýlci z čokolády – originální ozdoba na dorty

Potřebujete jen čokoládu, nejlépe nějakou kvalitní s vysokým obsahem kakaa, ale postačí i na vaření. Ozvláštnit je můžete použitím kombinace tmavé a bílé čokolády. 🙂

Anna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

1

Čokoládu rozehřejte a připravte si papír na pečení. Ten přehněte napůl, aby se vám vytvořila rýha (tento krok můžete vynechat, pokud si už jste prací s čokoládou trochu jistější).

2

Čokoládu přelijte do cukrářského sáčku s hodně malým otvorem.

3

Podél rýhy vymáčkněte pruh čokolády-tělo a poté do stran vytvořte křídla.

4

Čokoládu nechte trochu ztuhnout a pak opatrně přeneste na otevřenou knihu tak, aby tělo motýlka bylo v rýze knihy. Knihu lehce zavřete podle toho, jak moc má mít motýlek roztažená křídla.

5

Dejte na pár minut do mrazáku, nebo alespoň do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, půjde snadno slepit z papíru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krkovice na medu a hořčici

Jahodová panna cotta

Paleo snídaně – vajíčka, rajčata, kurkuma

Pohankové knedlíky

Video: Crème brûlée – cheesecake s malinami

Taštičky plněné kuřecí směsí

Játrové knedlíčky

Kuřecí řízky s kokosovou strouhankou

Losos v papilotu s tymiánovým kuskusem a rajčátky

Domácí kávová zmrzlina se špetkou kakaa

Švestkové knedlíky s rumovou omáčkou

Tvarohový cheesecake s lesním ovocem