Tapiokový puding s borůvkami

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • tapiokové perličky
  • mléko
  • med
  • stévie
  • borůvky
  • želatina

Postup

1

Do hrnce dáme tapiokové perličky, které si na dvě hodiny namočíme do vody. Po dvou hodinách dáme hrnec do vodní lázně, tapiokové perličky zalijeme mlékem a budeme vařit, dokud nebudou perličky průhledné. Osladíme medem nebo stévií.

2

Borůvky zlehka rozmačkáme, přidáme trochu želatiny v prášku a necháme zhoustnout. Poté dáme do skleničky vrstvu tapioky, borůvek a opět tapioky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ananasový koktejl

Fazole adzuki se zeleninou, červenou řepou a dýňovými semí

Jáhelník s krémem ze sýru cottage a jahodami

Kokosové sušenky

Portobello burgry

Pikantní celerové hranolky z trouby

Mrkvový koláč

Medovo-česnekové kuře s dijonskou hořčicí do 30 minut

Dýňový tvarohový koláč bez cukru

Rajčatová gratina s bramborami a karamelizovanou cibulí

Nejčokoládovější dort na světě, jen ze 3 ingrediencí

Tvarohový koláč s meruňkami a mákem