Tapiokový puding s borůvkami

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • tapiokové perličky
  • mléko
  • med
  • stévie
  • borůvky
  • želatina

Postup

1

Do hrnce dáme tapiokové perličky, které si na dvě hodiny namočíme do vody. Po dvou hodinách dáme hrnec do vodní lázně, tapiokové perličky zalijeme mlékem a budeme vařit, dokud nebudou perličky průhledné. Osladíme medem nebo stévií.

2

Borůvky zlehka rozmačkáme, přidáme trochu želatiny v prášku a necháme zhoustnout. Poté dáme do skleničky vrstvu tapioky, borůvek a opět tapioky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Soba nudle s cizrnou, chilli a petrželkou

Jemné banánové muffiny s mákem a skořicí do 30 minut

Šneci

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Punčová kolečka

Dietní tiramisu za 10 minut pro fitness nadšence

Zdravé a netradiční cuketové zelí s cibulí

7 novoročních jídel, které vám přinesou zdraví, peníze i dlouhý život

Bezlepkové tvarohové koláče

Gunkan sushi

Domácí pomerančové müsli s čokoládou a mandlemi