Tapiokový puding s borůvkami

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • tapiokové perličky
  • mléko
  • med
  • stévie
  • borůvky
  • želatina

Postup

1

Do hrnce dáme tapiokové perličky, které si na dvě hodiny namočíme do vody. Po dvou hodinách dáme hrnec do vodní lázně, tapiokové perličky zalijeme mlékem a budeme vařit, dokud nebudou perličky průhledné. Osladíme medem nebo stévií.

2

Borůvky zlehka rozmačkáme, přidáme trochu želatiny v prášku a necháme zhoustnout. Poté dáme do skleničky vrstvu tapioky, borůvek a opět tapioky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jogurtové lívance

Delikátní jablečné pralinky v bílé čokoládě

Zapékaný květák s křupavou sýrovou gratinou na povrchu

Gulášová polévka

Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky – truffles

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Špagety se žampiony, špenátem a uzeným tofu

Pomazánka z pečeného lilku

Zdravé datlové tyčinky

Pikantní hořčičná marináda s česnekem a bazalkou

Celozrnné řepové placky s uzeným pstruhem a koriandrem

Chlebový ježek