Krkovička s rajčátky a mrkví

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovičky
  • 4 větší mrkve
  • 1 balení cherry rajčátek
  • sůl, pepř, provensálské bylinky
  • olej

Postup

1

Maso pokapeme olivovým olejem, který vetřeme do masa. Osolíme a přidáme provensálské bylinky. Maso dáme na plech vyložený pečícím papírem, lehce pokapeme olivovým olejem. Dáme péct do trouby na 180°C 30-40 minut.

2

Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky a rajčátka na půlky. Do pánve dáme restovat mrkev na troše oleje. Přidáme sůl a pepř a restujeme do měkka. Poté do pánve přidáme rajčátka a provensálské bylinky. Promícháme a krátce orestujeme.

3

Hotové maso vyndáme z trouby. Směs a maso dáme na talíř a rovnou servírujeme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Citronový koláč s pudinkovým krémem

Pagáčky i pro vegany

Salát s borůvkami, broskvemi a vlašskými ořechy

Zeleninové placky s kuřecím masem

Meringue kisses – sněhové pusinky

Variace na focacciu s černými olivami

Křupavé sýrové spirály z kynutého těsta

Avokádový salát s kuřecím masem a koriandrem

Pikantní tofu s fazolkami

Recept na zdravý kiwi dort ve tvaru želvy – pouze z ovoce

Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení

Vanilkovo – karamelové lasagne pro odvážné