Pohanka s žampiony, mrkví a špenátem

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g pohanky
  • 2 středně velké mrkve
  • 125 g žampionů
  • listový špenát
  • olej
  • nastrouhaný sýr Gran Moravia
  • hrubozrnná mořská sůl

Postup

1

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme očištěné a nakrájené žampiony a necháme cca 5 minut restovat. Mezitím si očistíme mrkev a škrabkou na brambory ji naloupeme na tenké plátky.

2

Mrkev přidáme k žampionům a restujeme cca dalších 5 minut. Nakonec do pánve vhodíme omytý listový špenát.

3

K orestované směsi přidáme uvařenou pohanku, osolíme a dobře promícháme. Před podáváním posypeme hoblinkami sýru Gran Moravia.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brokolicovo-květákové pyré

Recept na domácí bezový sirup

Krůtí maso s ořechy a bylinkami

Kokosová zmrzlina s fíky

Video: Pečené parmezánové baby brambory provoněné česnekem a bylinkami

Black forest cake

Punčová kolečka

Borůvkové cupcaky s citrónovou kůrou a vanilkovým krémem

Cuketové bramboráčky

Veganská celozrnná pizza

Plněné zapečené jablíčko s bílkovým sněhem

Efektní čokoládový dort s kokosovým krémem