Tatarák

Když jsem jako malá dostala ochutnat tatarák poprvé, s brekem jsem se ptala mámy, jestli jsme tak chudý, že musíme jíst syrový maso :D Teď už se nebrečí, tuhle dobrotu milujem!

Monovaření

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200g hovězí svíčkové
  • 1 žloutek
  • 1/2 cibule nebo velká šalotka
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky sladké mleté papriky
  • špetka pálivé papriky
  • špetka drceného kmínu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 2 lžíce Heinz kečupu
  • 1 lžička worcestru
  • 1 lžička kaparů /vynechte, jestli je nejíte

Postup

1

Maso nakrájíme na tenký nudličky, a pak – velmi ostrým nožem – na malinkatý kousíčky. Určitě maso nemelte, nechcete z toho mít karboše, žejo

2

Cibuli nebo šalotku nasekáte najemno, přidáte ostatní ingredience a důkladně vše vidličkou spojíte. Nakonec můžete ještě kápnout trochu kvalitního olivovýho oleje.

3

A hotovo. Už jen udělat topinky a můžete servírovat dobrotu, která je super třeba jako pohoštění na večírcích nebo oslavách.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smažený tempeh v marinádě s jasmínovou rýží

Dýňový chlebíček

Ořechová linecká kolečka lepená marmeládou

Špenátové palačinky

Domácí křupavé bagety s dýňovými a slunečnicovými semínky

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

(Ne)sýrový dip k nachos

Ranní dýňová kaše s pekany a kokosovým mlékem

Jedinečné brownies s dvěma druhy čokolády a krémovým sýrem

Božský ořechový dort se 3 druhy krému a pudinkovou šlehačkou

Šťavnatý banánový chléb

Jogurtové lívanečky s jáhlovými vločkami a borůvkami