Pohanka s kuřecím masem a zeleninou

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kuřecí stehno bez kosti a kůže
  • 50 g brokolice
  • 50 g červené papriky
  • 25 g jarní cibulky
  • 40 g pohanky lámanky
  • Vývar
  • Sůl

Postup

1

Pohanku nasypeme do hrnce, zalijeme vývarem v poměru 1 díl pohanky – 2 díly vývaru, přivedeme k varu. Ihned jak začne voda vařit, vypneme a přikryjeme poklicí. Necháme v teple, než zpracujeme maso.

2

Maso a zeleninu nakrájíme na drobné kousky a spolu s kořením orestujeme nasucho na teflonové pánvi.

3

Pohanu smícháme s masem a zeleninou

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koprová omáčka s křehkým hovězím

Italský koktejl spritz

Špagety s fazolkami

Skvělá pravá italská pizza na tři způsoby

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Zapékaná zelenina Tian na olivovém oleji a parmazánu

Pečený flank steak plněný špenátem, sušenými rajčaty a sýrem

Jacket potatoes s pečenými fazolemi

Placičky z králíka a červené řepy s dušenou mrkví

Tuniakové karbonátky

Bezlepkoví kakaoví medvídci s chia semínky a jogurtem

Pravá česká bramboračka