Postup
Krok 1
Rozemelte sušenky na menší kousky, smíchejte se změklým máslem a vzniklým těstem vyložte 22 cm dno dortové formy. Dejte formu do lednice aspoň na půl hodiny.
Krok 2
Nasypte želatinu do 100 ml vlažné vody a nechte 10 minut odstát. Poté vlijte do rendlíku a zahřívejte na mírném ohni – směs ovšem nesmí vařit. Po chvíli odstavte a nechte zchladnout. Poté přidejte cukr, smetanu, krémový sýr a vanilkový cukr. Poté přidejte šťávu z limetky (přibližně 2 lžíce). Vše promíchejte dohladka. Pomocí robotu směs lehce našlehejte a poté nalijte do formy. Uložte na 2 hodiny do lednice.
Krok 3
Uvařte Kiwi želé dle návodu na balíčku s přibližně 100 ml vody. Nechte trochu zchladnout a polijte jím vršek cheesecaku. Dejte do lednice aspoň na 4 hodiny, aby všechny vrstvy dokonale zchladly. Poté ozdobte limetkou a podávejte.