
Těsto:
Na ozdobu:
Kešu, med, vejce, kůru a šťávu dejte do mixéru a rozmixujte na hladkou kaši. Na plech si připravte pečicí papír a troubu rozehřejte na 170 stupňů. Lžící či cukrářským sáčkem bez špičky nanášejte na plech malá kolečka kešu hmoty. Mně vyšlo asi 17 koleček o velikosti dětských piškotů.
Sušenky můžete ozdobit dle chuti skoro čímkoli. Já použila na ukázku rybíz s borůvkami, kousky čokolády a kousky vlašských ořechů. Nemusíte však dávat nic.
Takto připravené sušenky dejte do trouby a pečte cca 10 minut. Poté plechy vytáhněte a sušenky s papírem z plechu stáhněte.
Opatrně je obracečkou odlepte z papíru (mělo by to jít poměrně snadno) a nechejte vychládnout. No a pak už jen dobrou chuť.
Pokud máte kontaktní gril, můžete kolečka sušenek „upéct“ i na něm. Zde však nedoporučuji dávat ovoce ani čokoládu, protože je dobré v průběhu pečení sušenky obrátit.