Marináda:
Na nudle:
Na dochucení:
Vepřové plátky masa nakrájejte na slabé nudličky (0,3–0,5cm široké). Budou se vám lépe krájet, když je mírně namrazíte.
Smíchejte všechny ingredience na marinádu a smíchejte s masem. Nechte nejlépe přes noc marinovat.
Podle návodu začněte vařit nudle – moje vyžadovaly 15 minut varu v osolené vodě.
Mezitím si rozehřejte pánev, přikápněte trochu oleje. Když je dostatečně horký, orestujte maso. Případnou zbylou marinádu uchovejte. Když je krásně zatáhlé s lehounce křupavou kůrčičou, přidejte na kroužky nasekané papriky, česnek a jarní cibulky. Promíchejte a nechte prohřát. Dejte stranou.
Do pánve nalijte sezamový olej, sojovou omáčku a worcestr a veškerou marinádu, která vám mohla zbýt. Přidejte zcezené nudle a promíchejte
Servírujte posypané sezamovými semínky.