Jarní závitky

Naučila jsem se je na kurzu Thajské kuchyně, náplň si každý může uzpůsobit, rozhodně z nich budete nadšení!

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • rýžové papíry (asi 6 ks)
  • rýžové nudle
  • mrkev
  • zelí
  • pórek
  • ústřičná omáčka
  • koriandr
  • sojové klíčky

Postup

1

Nudle si namočíme hodinu předem do studené vody. Mrkev, zelí a pórek (ve stejném poměru - stačí jedna mrkev, kousek pórku a kousek zelí) nakrájíme na tenké nudličky.

2

Rozpálíme pánev s olejem a zeleninu zprudka orestujeme. Po změknutí přidáme nudle a asi 3 lžíce ústřičné omáčky. Mícháme dokud nejsou nudle měkké.

3

Rýžový papír si navlhčíme studenou vodou (nebo ho do ní na chvilku ponoříme) poklademe zeleninovou směsí z pánve, přidáme klíčky a koriandr a zabalíme.

4

Podáváme teplé, vychladlý rýžový papír opět tvrdne. :) Dobrou chuť

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Malinovo-borůvkový džem

Kuřecí prsíčka plněné cottage a rukolou

Snadné křupavé ořechové sušenky s ovesnými vločkami a jablečným pyré

Jemné vanilkovo-kakaové copánky

Mrkvový perník

Jemná jogurtová marináda s bylinkami

Nepečené cukroví – čokoládové kuličky s bourbonem

Třešňová bublanina

Medové řezy

Fazolová polévka

Slunečnicové mini kuličky

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou