Pstruh na másle

Naprostá klasika. Hezky čistě a snadno. :)

Monika Žižková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks pstruh
  • timián, sůl
  • brambory
  • zeleninová obloha
  • máslo na smažení

Postup

1

Rybky očistíme, naplníme tymiánem či jiným kořením, osolíme a smažíme na másle z obou stran.

2

Uvaříme brambory či jinou přílohu. A připravíme si nějakou tu zeleninovou oblohu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Medovník

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem za 5 minut

Nadýchané domácí donuty bez smažení

Sněhové pusinky

Nepečený letní koláč s ovocem bez mouky a přidaného cukru

Risotto alla parmigiana

Špagety s dýňovou omáčkou a zeleninou

Video: Neodolatelně krémový čokoládový pudink

Nadýchaná roláda s vanilkovým krémem a bílou čokoládou

Kynuté celozrnné koláče

Video: Domácí indická kuřecí Tikka Masala

Proteínové muffinky