Pstruh na másle

Naprostá klasika. Hezky čistě a snadno. :)

Monika Žižková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks pstruh
  • timián, sůl
  • brambory
  • zeleninová obloha
  • máslo na smažení

Postup

1

Rybky očistíme, naplníme tymiánem či jiným kořením, osolíme a smažíme na másle z obou stran.

2

Uvaříme brambory či jinou přílohu. A připravíme si nějakou tu zeleninovou oblohu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nápoj, který nakopne metabolismus a posílí imunitu

Snadné brokolicové placičky s čedarem hotové za půl hodiny

Domácí chléb bez hnětení

Lívanečky s chia semínky, pečenými fíky a Amarettem

Opékané vánočkové toasty s chutí tiramisu

Domácí banánová zmrzlina s matcha čajem

Těstoviny funghetto s krevetami

Pečená dýňová polévka s jablkem

Black forest cake

Sójový guláš s fazolemi

Krevetové krekry

Efektní čokoládový dort s kokosovým krémem