Domácí zeleninové chipsy

Nejsou smažené, ale pečené a chutnají ještě víc, než ty klasické bramborové.

Rohlik

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 batáty
  • 1 větší řepa
  • 2 mrkve
  • 2 petržele

Postup

1

Všechnu zeleninu ostrouhejte a nakrájejte na stejné 2 mm silné plátky. Pokud máte doma mandolínu, půjde vám krájení rychle.

2

Zeleninu přesuňte do mísy, pokapejte olivovým olejem a důkladně promíchejte, aby se olej dostal všude.

3

Vyložte si plech pečicím papírem a plátky zeleniny na něj vyskládejte vedle sebe, aby se nepřekrývaly. Osolte a posypte lístky tymiánu.
Pečte v předehřáté troubě na 190 °C cca 20 minut dokřupava. Hlídejte, aby se vám zelenina nepřipálila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Obrácené karamelizované ananasové dortíčky s koktejlovou třešničkou

Snadné bylinkové kuře s cuketou z jedné pánve

Domácí máslové sušenky

Podzimní dort s hruškovo-jablečným rozvarem

Domácí pomazánka z nivy

Nadýchaný čokoládový dort s jahodovo-mátovým tvarohem

Lilkové lasagne

Snadné a lahodné karamelové poháry s burizony

Bezlepková pizza margherita

Nepečený třívrstvý dort s čokoládou, smetanou a arašídovým máslem

Krevetové krekry

Nepečený dort s vanilkovým krémem, banány a arašídovým máslem