Domácí zeleninové chipsy

Nejsou smažené, ale pečené a chutnají ještě víc, než ty klasické bramborové.

Rohlik

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 batáty
  • 1 větší řepa
  • 2 mrkve
  • 2 petržele

Postup

1

Všechnu zeleninu ostrouhejte a nakrájejte na stejné 2 mm silné plátky. Pokud máte doma mandolínu, půjde vám krájení rychle.

2

Zeleninu přesuňte do mísy, pokapejte olivovým olejem a důkladně promíchejte, aby se olej dostal všude.

3

Vyložte si plech pečicím papírem a plátky zeleniny na něj vyskládejte vedle sebe, aby se nepřekrývaly. Osolte a posypte lístky tymiánu.
Pečte v předehřáté troubě na 190 °C cca 20 minut dokřupava. Hlídejte, aby se vám zelenina nepřipálila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Geniální párty drink – melounové želé panáky

Guláš

kurkumovy caj

Domácí kurkumový čaj

Cannelloni plněné ricottou s rajčatovou omáčkou

Medovo-česnekové kuře s dijonskou hořčicí do 30 minut

Jablková štrúdľa

Chalupářský hruškový koláč

Makovcová zmrzlina

Věnečky s vanilkovým krémem a šlehačkou

Rybí pomazánka

Cizrna s pečenou dýní

Tvaroho-makový koláč bez mouky