Datlové tyčky s kešu oříšky

Máte rádi raw datlové tyčinky z obchodu? Zkuste si je jednoduše vyrobit doma sami, oproti kupovaným jsou nesrovnatelně chutnější a můžete si je připravit přesně podle vlastní chuti. Výborné na cesty jako rychlá svačinka.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek vypeckovaných medjool datlí
  • 1 hrnek kešu oříšků
  • 3 lžíce nepraženého kakaa

Postup

1

Připravíme si obdélníkovou nádobu a vyložíme ji pečicím papírem.

2

Datle společně s kešu umeleme v mlýnku na maso.

3

Do vzniklé hmoty přidáme kakao a pořádně promícháme, nejlépe to jde rukama.

4

Těsto upěchujeme do připravené nádoby a necháme odležet v lednici (ideálně přes noc).

5

Hmotu vyndáme z nádoby a nakrájíme na výsledné tyčinky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Chia puding bez vaření!

Pečený křupavý chřest s česnekovým dipem

Sladké domácí Beignetky z odpalovaného těsta

Míša řezy

Bezlepkové kaštanové marokánky se zázvorem

Jemný mrkvový dort s vanilkovým krémem a vlašskými ořechy

Vejce s kaviárovou pěnou

Vláčné banánové muffiny s ovesnými vločkami do 30 minut

Langoše s medvědím česnekem

Špenátové vafle se sýrem cottage

Cizrnová pomazánka s Lučinou

Raw makový závin