Nakládané tofu

Překvapte návštěvu skvělým nakládaným tofu, které je chuťově podobné nakládanému hermelínu.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 tofu natural
  • menší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • nové koření, bobkový list
  • olej
  • dle chuti: chilli papričky, sušená rajčata, řasa nori, sůl

Postup

1

Tofu nakrájíme na menší kousky, vrstvíme do větší zavařovací sklenice, prokládáme cibulí nakrájené na kolečka, celým česnekem, kořením a dalšími ingrediencemi.

2

Nakonec celou sklenici zalijeme olejem – já použila pouze řepkový (můžeme však dle chuti přidat i olivový). Nezapomeneme osolit nejlépe himalájskou solí. Necháme týden v lednici.

Poznámka

Je opravdu dobré trochu si počkat, bílé tofu musí pořádně nasáknout chutě všech ingrediencí. Když počkáte, budete mile překvapeni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčný banánovo čokoládový dort + Video návod

Kuřecí prsa na medu s bulgurem, mandlemi a brusinkami

Slaný olivový koláč bez mouky

Lanýžové kuličky z cookie těsta a čokolády

Snadná křehká plněná bramborová pizza z pánve

Jablkové minidortíčky

Penne alla crudaiola

Dýňový pudink

Mini pizzy z lilku

Domácí Ferrero Rocher bez rafinovaného cukru

Zapečená polenta s mletým masem

Snadný italský cuketový koláč z listového těsta