Nejdříve si připravte marinádu. Nastrouhejte na jemno zázvor a česnek. Přidejte omáčky, citrónovou šťávu a na jemno podrcené koření. Pořádně promíchejte. Z prsou odstraňte panenku (maso co přečuhuje z hlavní části) a udělejte z ní 3 dlouhé kousky. Prso ostrým nožem podélně překrájejte na tenké plátky (široké cca 3 mm). Z jednoho kusu by jste měli mít asi 15 proužků. Ty pak dejte do marinády a opatrně promíchejte rukou tak, aby byly všechny v marinádě obalené. Nechte odležet minimálně 2 hodiny, nejlépe přes noc.
Plátky masa napichujte na špejli jako harmoniku v odstupech tak cca 1 cm.
Maso dejte na gril a grilujte asi 2 minuty z každé strany. Pokud nepoužijete gril, pak dejte maso na pečící papír a zapečte v troubě pod grilem rozpáleným na 220°C asi 5 minut. Pokud nemáte troubu s grilem, pak dejte na grilovací pánev trochu oleje a maso opékejte ze 2 stran cca 1-2 minuty.
Ve zbylé marinádě rozmíchejte arašídové máslo a med a zahřejte ji v rendlíku. Pokud jste maso dělali na pánvi, můžete marinádu nalít přímo do rozehřáté pánve (hned vypněte sporák) a promíchejte i s výpekem.
Maso podávejte přelité marinádou, nebo s marinádou servírovanou vedle v misce. Jako příloha je nejlepší rýže (basemati, jasmínová), nebo i smažené nudle.