Domácí masová pomazánka

Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Potom vyzkoušejte tuto výbornou pomazánku odlehčenou jarní zeleninou.

Z mojí kuchyně... Papi K.

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Potřebujeme:

  • 100 g vařeného hovězího masa
  • 70 g mrkve
  • 2 jarní cibulky
  • lžíce polotučné hořčiče
  • lříce kečupu
  • 2 lžíce ricotty (nebo dle chuti majonézy)
  • sůl, pepř
  • majoránka
  • vejce

Postup

1

Maso nakrájejte na menší kousky a pomelte. Mrkev nastrouhejte najemno a cibulku nakrájejte celou i s natí také najemno. Přidejte hořčici, kečup, pepř dle chuti, trošku majoránky a osolte. Pro zjemnění přidejte ricottu nebo majonézu, pokud vám nevadí vyšší tučnost. Dobře promíchejte, aby se všechny ingredience dobře propojily.

2

Vejce uvařte natvrdo, nechejte vychládnout a buď do pomazánky přimíchejte pokrájené na drobné kousky, nebo si jím ozdobte pomazánku natřenou na pečivu.

3

Podávejte se zeleninou, k hovězímu jsou výborná rajčata či paprika. Dobrou chuť.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Batátové placičky s žampionovým tofu dipem

Video: Jednoduché čokoládové lanýže na 4 způsoby

Cuketové balíčky – zdravé a bezlepkové

Domácí rohlíčky plněné tvarohem s pomerančovou příchutí

Video: Raw rajčatová omáčka z řepy servírovaná s cuketovými špagetami

Meduňka – jak ji sklízet a skladovat + 5 domácích receptů

Celozrnný koláč s dýní a mangoldem

Fit zapečené voňavé kuře s květákem a sýrem

Lívance z acidofilního mléka

Brownies z fazolí

Bramborové kari

Perfektní jogurtová zmrzlina za 5 minut