Špagety s tuňákem a cizrnou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • kvalitní italské těstoviny 250 g
  • cizrna (postačí ta v plechovce, nálev vylijte) – cca půlka plechovky
  • kvalitní tuňák (buď v olivovém oleji, nebo v přírodním nálevu)
  • pasírovaná rajčata cca 300 ml
  • extrapanenský olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Do menšího hrnce nalijte rajčatovou passatu. Přidejte tuňáka, cizrnu, sůl, pepř a lžíci olivového oleje. Dejte vařit na mírný oheň, přikryjte pokličkou. Nechte omáčku bublat tak 40 min. Potom dejte vařit osolenou vodu na těstoviny.

2

Až jsou těstoviny hotové „al dente“, tak je zceďte. Vypněte oheň u omáčky a smíchejte ji s těstovinami. Podávejte s bílým vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Brusinková vločka z hermelínu a brusinkového listového těst

Video: Pečené kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách a provoněné bylinkami

Opravdu šťavnatá kuřecí prsa plněná česnekovým máslem

Nepečené jablečné řezy s vanilkovým pudinkem a vlašskými ořechy

Netradiční bramborový salát s lososem

Ostružinová bublanina

Pečená šunka s medovou marinádou

„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou

Perník s bebe sušenkami a marmeládou

Sójový guláš s fazolemi

Domácí dýňové máslo bez tuku

Makový dort s mascarpone