Domácí pečený čaj

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 kg ovoce (jaké chcete, já použila jablíčka, rybír, malinoostružiny a citron)
  • 1 kg cukru
  • 0,1 l rumu
  • 3 celé skořice
  • 5 ks hřebíčku

Postup

1

Ovoce poklademe do pekáče, rozprostřeme, zasypeme cukrem (já ještě pokapala citronem, ale nemusí být), volně vložíme celou skořici a hřebíček.

2

Dáme do trouby a pečeme cca 45 minut a občas promícháme. Asi 5 minut před koncem pečení přelijeme rumem (ten se stejně vypaří a není vůbec znát, pouze čaj ovoní :)).

3

Vytáhneme z trouby, nalijeme do skleniček, dotáhneme vršky a otočíme vrchem dolů. Už nezavařujeme.

4

Do jednoho hrnečku 0,25 l stačí 1 polévková lžíce čaje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čočková polévka z pomalého hrnce

Maracuja sorbet s vodkou

Mrkvový krém s kokosovým mlékem

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Rychlé opékané brokolicové placičky s quinoou a sýrem

Domácí chleba

Pletený koláč ve tvaru hvězdy – názorný videorecept

Brokolicová omáčka

Video: Fitness květákové tortily s koriandrem, pečené v troubě

Hovězí nudličky s čínským celerem s ústřicovou omáčkou

Kyšková polévka od míši d.

Jacket potatoes s pečenými fazolemi