Špenátová roláda plněná sýrem, šunkou a tvarohem

Pavla Bočková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Roláda:

  • 80 g sýru v celku
  • 200 g mraženého špenátu
  • 2 vejce
  • pepř, bylinky, sůl

Náplň:

  • šunka
  • 125 g měkkého tvarohu
  • 50 g riccoty
  • 2 stroužky česneku

Postup

1

Špenát rozmrazíme a vymačkáme z něj přebytečnou vodu. V misce ke špenátu přimícháme vejce, nastrouhaný sýr a dochutíme solí, pepřem a bylinkami.
Směs vylijeme na plech a pečeme 15–20 minut při 200 °C. Po upečení necháme plát dobře vychladnout.

2

V míse si mezitím smícháme tvaroh s riccotou a přidáme prolisovaný česnek.

3

Dobře ochladlý plát poklademe plátky šunky a potřeme náplní. Opatrně zarolujeme, zabalíme do potravinářské fólie a dáme chladit do lednice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Raw citrónovo kokosové řezy

Špagetová dýně s houbovou omáčkou

Tvarohovo ovesné knedlíky

Cizrna na kari s cuketou a mrkví

Domácí karamelové Twix tyčinky

Domácí čokoláda s kešu, brusinkami a plátky kokosu

Kuřecí roláda s květákovo-bramborovým pyré

Tlačené koláče

Sangrie z bílého vína s broskvemi, malinami a mátou

Medový chlebíček s vlašskými ořechy

Guláš

Domácí máslové sušenky