Jemná fazolová polévka

Musím se přiznat, že zbožňuju červené fazole z plechovky. Jsem schopná je sníst i jen tak, dávám si je do salátů, jak přílohu a dělám z nich i tuto jednoduchou polévku, třeba když večer zapomenu dát luštěniny namočit.

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka červených fazolí
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 1 cibule
  • kousek pórku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • lžička soli
  • lžíce rostlinného oleje

Postup

1

Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme očištěnou a nakrájenou petržel, celer a pórek a zhruba 5 minut restujeme. Poté zalijeme vývarem, osolíme a vaříme alespoň 20 minut.

2

Až je zelenina měkká, slijeme nálev z fazolí a přidáme je do polévky. Vaříme dalších 10 minut a nakonec rozmixujeme.

3

Polévku můžete ozdobit chilli papričkou, jarní cibulkou a něčím zeleným.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dietní tvarohové lívanečky

Základní italské sugo (sugo di pomodoro al basilico)

Jednoduché lilkové lasagne

Pohankové karbanátky s červenou řepou a mrkví

Video: Koláčkové mozzarellové bomby přelité česnekovým máslem

Plněné bramborové knedlíky bez masa

Nejčokoládovější dort na světě, jen ze 3 ingrediencí

Vánoční krémové kostičky s pistáciemi a brusinkami do 20 minut

Video: Zapletená pizza plná tekutého sýra a provoněná česnekovým máslem

Vanilkové rohlíčky

Mrkvovo-petrželové pyré

Banoffee – Vyhlášený banánový cheesecake s karamelem