Jemná fazolová polévka

Musím se přiznat, že zbožňuju červené fazole z plechovky. Jsem schopná je sníst i jen tak, dávám si je do salátů, jak přílohu a dělám z nich i tuto jednoduchou polévku, třeba když večer zapomenu dát luštěniny namočit.

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka červených fazolí
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 1 cibule
  • kousek pórku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • lžička soli
  • lžíce rostlinného oleje

Postup

1

Na oleji si zpěníme cibulku, přidáme očištěnou a nakrájenou petržel, celer a pórek a zhruba 5 minut restujeme. Poté zalijeme vývarem, osolíme a vaříme alespoň 20 minut.

2

Až je zelenina měkká, slijeme nálev z fazolí a přidáme je do polévky. Vaříme dalších 10 minut a nakonec rozmixujeme.

3

Polévku můžete ozdobit chilli papričkou, jarní cibulkou a něčím zeleným.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka miso s uzeným tofu

Květák s houbami a zakysankou

Vánočka bez vajec

Vegetariánské chilli con carne

Domácí mini kremrole s vanilkovým krémem

Segedínský guláš s kváskovým knedlíkem

Hmyzáci

Video: Domácí bramborový chléb

Nakládaný hermelín

Masoví ježci v rajčatové omáčce

Zcela přírodní barviva pro dortové krémy

Jednoduchý cheesecake s BeBe sušenkami