
Čokoládu rozpusťte v mikrovlnce nebo nad parou. Přibližně třetinou množství naplňte olejem lehce vymazanou formu na led. Nechte 2 až 3 minuty stát.
Poté formu postupně natáčejte tak, aby čokoláda obalila i strany formiček. Na minutu až dvě vložte formu na led do mrazáku, jen aby čokoláda lehce ztuhla.Ještě jednou obalte stěny formiček pomocí natáčení formy. Poté nechte čokoládu ve formě 2 až 3 odpočívat. Mezitím si připravte náplně. Do každé karamelky vpracujte přibližně lžičku arašídů. Marshmallow nakrájejte na poloviny a lehce odkrojte okraje. pralinky poté naplňte karamelem s arašídy, marshmallow nebo arašídovým máslem.
Naplněné pralinky zalijte rozpuštěnou čokoládou a poté s formou lehce zaklepejte o podložku, aby se uvolnily vzduchové bubliny. Přilijte další čokoládu a postup zopakujte. Nakonec očištěte povrch formy, aby nebyly budoucí pralinky spojené. Vložte formu na rovný povrch a poté aspoň na hodinu do mrazáku nebo dokud čokoláda úplně neztuhne.
Formu vyndejte z mrazáku a nechte 5 až 10 minut stát. Opatrně vyndejte pralinky z formy, oddělte je od sebe a můžete podávat :).