Domácí nutella

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 avokádo
  • 60g medu (ideální je množství rozdělit napůl s javorovým sirupem)
  • 50g mletých lískových ořechů
  • 25g kakaa

Postup

1

Avokádo rozkrojte, vyjměte pecku a dužinu vydlabejte polévkovou lžící. Zralé avokádo lze vydlabat velmi snadno, je měkké. Dužinu spolu s medem (sirupem), ořechy a kakaem rozmixujte v sekáčku na jemnou hmotu.

2

Konzumujte ihned, nebo uchovejte v chladu po dobu asi 24h.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Indická červená čočka

Svieže letné cestoviny

Jablečný mrkvový koláč se stracciatellovým krémem

Bezé roláda se šlehačkou

Šťavnatá kuřecí prsa na víně s rajčatovou omáčkou

Hruškový koláč „naruby“ s medovo-zázvorovou polevou

Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí

Cizrna na kari s cuketou a mrkví

Rajčatové rizoto s červeným vínem

Ořechová bábovka

Pečené kuřátko s kořenovou zeleninou

Dvojfarebná bábovka